متن کامل خبر

ثبت‌نام ورودی‌های جدید (1398) دانشکده علوم ریاضی

خلاصه خبر: ثبت‌نام ورودی‌های جدید دانشکده علوم ریاضی از روز شنبه مورخ 30 شهریور 1398 آغاز شده است.

ثبت نام ورودی‌های جدید از روز گذشته، شنبه مورخ 30 شهریور 1398، آغاز گردیده و مراجعه ورودی‌های جدید برای ثبت نام به فضای دانشکده (شامل دانشکده علوم ریاضی و طبقه سوم ساختمان خوارزمی) روح تازه‌ای بخشیده است.

آمار ورودی‌های جدید به تفکیک رشته به صورت زیر است:
تعداد ورودی‌های سال 1398 دانشکده علوم ریاضی 108 نفر است، که 20 دانشجو در مقطع دکتری و 88 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شده‌اند. دانشکده علوم ریاضی متشکل از 4 گروه آمار، ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر است که 17 دانشجو در مقطع دکتری ریاضی محض، 3 دانشجو در مقطع دکتری ریاضی کاربردی، 8 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آمار، 44 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ریاضی محض، 23 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی، 6 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر و 5 دانشجو نیز در مقطع کارشناسی ارشد علم داده‌ها پذیرفته شده‌اند.
لازم به ذکر است که رشته "علم داده‌ها" نوپا بوده و با تلاش اساتید دانشکده علوم ریاضی و بخش آمار تشکیل شده است و دانشگاه تربیت مدرس در حال حاضر تنها دانشگاه ارائه دهنده این رشته در کشور است.

دانشکده علوم ریاضی قبولی ورودی‌های جدید مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را تبریک گفته و برای ایشان در سال تحصیلی جدید و در طول تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس آرزوی موفقیت دارد.

31 شهریور 1398 / تعداد نمایش : 103