غذاخوری دانشجویان دوکاناله شد

خلاصه خبر: دکتر اصلاحچی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: با دوکاناله شدن غذاخوری، این امکان برای دانشجویان فراهم شد تا در پردیس مرکزی و دانشکده کشاورزی از تنوع غذایی و حق انتخاب برخوردار شوند.

آشپزخانه صنعتی دانشگاه دو کاناله شدن غذاخوری دانشگاه

 

از روز شنبه ششم شهریورماه جاری غذاخوری دانشجویان دوکاناله شد.
دکتر اصلاحچی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: با دوکاناله شدن غذاخوری، برای نخستین بار از زمان تأسیس دانشگاه، این امکان برای دانشجویان فراهم شد تا در پردیس مرکزی و دانشکده کشاورزی از تنوع غذایی و حق انتخاب برخوردار شوند.


وی افزود: ارائه دو نوع غذای مختلف در هر وعده غذایی برای دانشجویان، نیازمند مقدماتی بود که فراهم کردن آنها به زمان و هزینه قابل توجهی احتیاج داشت. به منظور دو کاناله کردن غذاخوری، تغییرات ساختمانی و ایجاد مسیر های جداگانه تحویل غذا و خرید تجهیزات اتوماسیون جدید لازم و ضروری بود.
دکتر اصلاحچی به رضایت دانشجویان از امکان انتخاب غذای ایجاد شده اشاره کرد و گفت: حق انتخاب غذا و تنوع ایجاد شده رضایت دانشجویان را فراهم کرد. شورای صنفی دانشجویان با ارسال نامه ای از رئیس دانشگاه قدردانی کرده و رضایت خود را اعلام داشتند.


معاون دانشجویی دانشگاه در خصوص اقدامات انجام شده در آشپزخانه مرکزی اظهار داشت: طی سال های اخیر در آشپزخانه مرکزی دانشگاه تغییرات خاصی انجام نشده بود و فضا، تجهیزات آشپزی، سیستم های تهویه، گرمایش و فاضلاب آشپزخانه به تعمیر، تغییر و بازنگری نیاز داشت. در ابتدا برای رفع مشکلات موجود در سیستم فاضلاب و کف آشپزخانه اقدامات اجرایی آغاز شد. اما با بروز برخی مشکلات در زمینه تهویه آشپزخانه نیاز به تغییر شرایط تهویه احساس گردید و اقدامات مؤثری صورت گرفت که از مهمترین آن می توان به نصب پرده هوا برای جلوگیری از ورود حشرات، گرد و غبار و همچنین به منظور تبادل هر چه بهتر هوا و گرما اشاره کرد. در همین راستا سیستم تهویه بسیار قوی و مدرن نصب و راه اندازی شد.


دکتر اصلاحچی در تشریح سیستم سپتیک آشپزخانه مرکزی گفت: جهت حذف چربی ها و تصفیه فاضلاب، پساب آشپزخانه از طریق کانال هایی که بدین منظور تعبیه شده اند به سمت سپتیک تانک هدایت می شود و پس از سه مرحله چربی گیری، پساب به چاه می ریزد. در نهایت با راه اندازی سیستم سپتیک از گرفتگی چاه به دلیل انباشت چربی های پساب آشپزخانه جلوگیری می شود.
وی ادامه داد: با صرف مبلغی حدود 800 میلیون تومان تجهیزات آشپزی مدرن و به روز صنعتی خریداری گردید که با دارا بودن استانداردهای بالای بهداشتی، در ارتقاء کیفیت آشپزی بسیار مؤثر و کارآمد بود. از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت ارتقای سطح بهداشت در آشپزخانه می توان به تفکیک و جداسازی فضای آماده سازی غذا، نگهداری مواد اولیه و پخت اشاره کرد. همچنین برای حفظ بهداشت پرسنل آشپزخانه، امکانات بهتری در محل های مناسب تر نظیر رختکن و سرویس های بهداشتی فراهم شد.


دکتر اصلاحچی به پیگیری مسئولین دانشگاه جهت اخذ گواهینامه ISO برای آشپزخانه مرکزی اشاره کرد و افزود: آشپزخانه مرکزی با تجهیزات جدید و ارتقاء سطح بهداشت از بهمن ماه سال 94 کار خود را از سرگرفت و با توجه به تغییرات انجام شده قابلیت دریافت نشان ISO را داراست که مسئولین دانشگاه به دنبال دریافت این گواهینامه استاندارد می باشند.
وی در پایان تصریح کرد: در آشپزخانه مرکزی دانشگاه روزانه 4 نوع غذا برای دانشجویان طبخ می شود و بطور متوسط 3 تا 3 هزار و پانصد پرس غذا برای ناهار و 2هزار و 200 تا 2 هزار و 500 پرس غذا برای شام در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. اقلام وعده صبحانه نیز که پیش از این بطور روزانه به دانشجویان تعلق می گرفت، ضمن اینکه تعداد اقلام بیشتر و متنوع تر شده برای دوهفته به دانشجویان متقاضی ارائه می شود.


15 شهریور 1395 / تعداد نمایش : 5866