متن کامل خبر


 
۱۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه عضو هیات علمی دانشگاهها شده اند

خلاصه خبر: دانشگاهی که یکی از اهداف راه اندازی آن پس از انقلاب اسلامی، تربیت کادر هیات علمی برای دانشگاه ها بوده است، اکنون ۳۶هزار فارغ التحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دارد که به گفته رییس دانشگاه تنها حدود ۳ هزار نفر از آنها در دانشگاه های مختلف کشور به عنوان هیات علمی فعال هستند.

دکتر محمدتقی احمدی رییس دانشگاه در آیین جشن دانش آموختگان دانشجویان ورودی ۹۲ دوره های دکتری و ورودی ۹۴ دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه که پنجشنبه پنجم اردیبهشتماه در مجموعه ورزشی برگزار شد، اظهار داشت: ٣٦ هزار فارغ التحصیل دکترا و کارشناسی ارشد در ٣٧ سال خدمت دانشگاه تربیت مدرس پرورش یافته اند که این جمعیت برای آباد کردن ایران، جمعیت گسترده ای است.
رییس دانشگاه با بیان اینکه فارغ التحصیلان این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه های سطح یک کشور برای پذیرش مسئولیت های علمی، اقتصادی و ... فعال تر بوده اند، افزود: آمار نشان دهنده حضور ٣ هزار فارغ التحصیل دانشگاه تربیت مدرس در دانشگاه های کشور به عنوان هیات علمی است. وی تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت مدرس طی یکسال گذشته را ۲۰۱۰ نفر اعلام کرد و گفت: حدود ٥٧٠ فارغ التحصیل این دانشگاه طی یکسال گذشته فارغ التحصیلان مقطع دکترا هستند که ٤٠ درصد آنها خانم هستند. همچنین ١٤٤٠ دانش آموخته دانشگاه در یکسال گذشته مربوط به مقطع کارشناسی ارشد است که ٤٥ درصد آنها خانم هستند. به گفته احمدی، ٢٠٧ رتبه اولی در میان ۲۰۱۰ فارغ التحصیل دوره اخیر دانشگاه تربیت مدرس حضور دارند که ۵۳ درصد آنها خانم هستند بنابراین خانم ها در این زمینه گوی سبقت را ربوده اند.

1

دکتر احمدی افزود: دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تربیت مدرس با نگاه پر امید، عزم و اراده، توانمندی، اعتماد به نفس بالا برای حل مشکلات جامعه و ایمان به خدا و توانمندی خود و ملت، ثابت کرده اند که با توانمندی داخلی می توان جمهوری اسلامی ایران را به ابرقدرت علمی در دنیا ارتقا داد.
رییس دانشگاه به فراهم شدن تسهیلاتی برای دانش آموختگان دانشگاه تربیت مدرس در قالب انجمن دانش آموختگان اشاره کرد و از فارغ التحصیلان این دانشگاه خواست تا به صورت همکار و مشارکت کننده با دانشگاه باقی بمانند.
در این مراسم پیروز حناچی شهردار تهران و عضو هیات امنای دانشگاه تربیت مدرس به عنوان میهمان ویژه سخنرانی کرد.
جناچی در ابتدای سخنان خود خطاب به دانشجویان گفت: تا چندی پیش اگر خطایی می کردید به حساب دانشجوبودن گذاشته می شد، بعد از این اما در عرصه حرفه ای، خطای تخصصی شما را به راحتی قبول نخواهند کرد.
حناچی به نقش دانشگاه تربیت مدرس در تهیه گزارش جامع راجع به پلاسکو پرداخت و گفت: بعد از پلاسکو دولت بنا به توصیه اعضای هیأت وزیران تصمیم گرفت گزارش ملی از پلاسکو تهیه کند که این با امر با محوریت دکتر احمدی در دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. خوشحالم که بگویم نتیجه آن گزارش تأثیرگذار بود؛ به این معنی که شرایط تهران در بحث تجهیزات فنی آتش نشانی با قبل از آن کاملاً متفاوت شد.
وی توضیح داد: قبل از پلاسکو تعداد نردبان های بلند آتش نشانی تنها سه عدد بود که پس از آن ۲۲ نردبان بلند خریداری شد. آموزش های آتش نشانی هم تغییر کرد و بسیاری از ضوابط و مقررات در حال بازنگری است. قرار است در خصوص سیل ۹۸ هم چنین گزارشی تهیه شود.
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به دانشجویان عنوان کرد: امیدوارم نسل جدید دانشگاه ها که کارآفرین هستند به زودی با سرعت بیشتری شکل بگیرند هر چند که طلیعه آن را هم اکنون در برخی پیام رسان های خدماتی می بینیم. در کوتاه مدت و میان مدت دیگر بودجه مانند قبل وجود ندارد و ما باید بتوانیم از محل آموزه ها، خلاقیت و نوآوری تولید ثروت کنیم.
حناچی همچنین با اشاره به تحریم های آمریکا خاطرنشان کرد: هیچ عقل سلیمی از تحریم استقبال نمی کند چراکه تحریم تبعات جبران ناپذیری برای کشور دارد. به هر حال در هیأت حاکمه آمریکا با تیمی مواجه هستیم که در خصومت و خوی استکباری با گروه های دیگر متفاوت است
وی در پایان گفت: اگر امروز امکان بازدارندگی در منطقه داریم به یمن تجربیات دفاع مقدس است.
تقدیر از دانش آموختگان شاهد و ایثارگر، تقدیر از رتبه های اول رشته ها، عکس یادگاری دسته جمعی، اجرای موسیقی سنتی کانون موسیقی دانشگاه و اجرای موسیقی زنده به خوانندگی سینا شعبانحانی از دیگر برنامه های این آیین بود.

pic


7 اردیبهشت 1398 / تعداد نمایش : 2444